Formulari

DÓNA SUPORT PÚBLICAMENT A LA CAMPANYA COM A COL·LECTIU O INDIVIDUALMENT:

JO TAMBÉ VAIG TALLAR LES VIES

L’entitat / persona sotasignant vol manifestar que ella també va tallar les vies del TAV de Girona durant la jornada de vaga del 8N que reivindicava la implementació de la República i protestava contra els empresonaments i exili del Govern de la Generalitat de Catalunya i els presidents d’Òmnium i ANC.

Aquell dia va ser una jornada històrica de mobilització en què el poble organitzat va demostrar que era capaç d’aturar el país. Des de la matinada i fins ben avançada la nit es van succeir talls a les principals vies de circulació de Catalunya i Girona no va ser una excepció. Més de 10.000 persones vam participar en bloquejar la circulació del TAV des de primera hora del matí, responent així a la convocatòria de vaga general. Uns mesos més tard, un atestat dels Mossos d’Esquadra assenyala UNA SOLA PERSONA com a responsable penal de l’acció.

Davant la repressió que ens aplica sistemàticament l’Estat només tenim una opció: fer-li front. I ho farem de la manera de sempre. És a dir, de cares, sense por i sense amagar-nos. Aquell dia érem 10.000 i els demostrarem que continuem sent 10.000. Per tot això, sense por i sense embuts, diem JO TAMBÉ VAIG TALLAR LES VIES.